Marcus & Martinus tulumare u novom spotu “Invited”

marcus

Norveška pop atrakcija, blizanci Marcus & Martinus u novom singlu i spotu  “Invited”tulumare s prijateljima. Karaoke, ukusna hrana, ples, prijatelji…to je samo dio prikazane zabave ovih šesnaestogodišnjaka.””Invited” govori o vezi s nekime u čijem je društvu svaki dan poput tuluma. To može biti dobar prijatelj, obitelj ili netko drugi koga volite. Mislim da je pjesma cool”, rekao je Martinus, dok Marcus dodaje:”Da, bez obzira što radili, ta osoba sve učini boljim. Bez obzira družite li se s prijateljima ili samo, uvijek je dobar provod. “Invited” je pjesma na koju smo vrlo ponosni i naravno uzbuđeni smo zbog toga što će drugi misliti o njoj.”

Tako su simpatični i energični šesnaestogodišnjaci u petak za fanove pripremili i dance challenge na Istagramu. Vjerujemo da su sretni reakcijama jer su mnogobrojni fanovi pokazali svoju kreativnost u plesu na “Invited”.Produkciju singla potpisuje Emanuel “Email” Abrahamsson (Zara Larsson, Icona Pop), a režiju spota jedan od najtraženijih redatelja Millicent Hailes (Migos, Lil’ Yachty, Lil’ Pump).Novi plesni singl zaraznog ritma, objavili su uoči europske turneje s Jasonom Derulom, s kojim će posjetititi i Zagreb 27. listopada.
Album “Moments” objavljen je prošle godine, nakon čega je uslijedila i sold out europska turneja. Među 14 zemalja i 28 koncerata, bila je i Hrvatska, odnosno Zagreb.
Inače dečki rade i na novom albumu u Stockholmu, Oslu, Los Angelesu i New Yorku zajedno s izvršnom producenticom Taylom Parx (Fifth Harmony, Ariana Grande, Khalid).