Franka x ToMa – Da opet nađem te

Hrvatska pop zvijezda Franka udružila je snage s jednim od najpopularnijih novih domaćih glazbenika ToMom, te su stvorili emotivan pop duet “Da opet nađem te”.
Pjesma pokušava pronaći odgovor na pitanje: “Kako izgleda muško-žensko viđenje jedne iste situacije, istog problema u vezi?”.
Iza pjesme, uz autore teksta ToMu i Franku stoji autorski i producentski tim iz Švicarske A-Tunes, glazbeni profesionalci koji su radili i s Nemom, ovogodišnjim pobjednikom Eurosonga.

Za novi hit duet, Franka i ToMa su objavili videospot pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića. “Kroz zanimljivu vizualnu metaforu željeli smo prikazati cijelu lepezu emocija narušenih odnosa jednog para. Možda se na prvu čini neobičan pristup, ali svaka scena iz spota na preneseni način prikazuje borbe unutar muškarca i žene”, rekla je Franka, a ToMa dodaje: “Navikli smo kraj ljubavi u pjesmama gledati u ustaljenim slikama i situacijama, a Filip i Slađana Gržinčić su se kroz spot odmakli od uobičajenih formi i našli drugačije rješenje za ovu filmsku priču.”

Franka x ToMa – Da opet nađem te