Sastav Mizar  nova je predvodnica strane Top-liste prodaje

Ploča Mizar (Helidon/Dancing Bear), s kojom se makedonski sastav Mizar predstavio 1988. godine, nova je predvodnica strane Top-liste prodaje. Time je postala 18. broj jedan liste najprodavanijih stranih izdanja u ovoj godini, dok je grupa Mizar prvi sastav na vrhu prodajnih rezultata od 17. travnja (Tomorrow X Together – Minisode 3: Tomorrow, Big Hit Entertainment).

Album Svi za mnom (Helidon/Dancing Bear) grupe Disciplina kičme boravi na drugom mjestu, a prošlotjedni predvodnik, izdanje Brat (Charli XCX, Atlantic/Dancing Bear) se nalazi na trećoj poziciji. U Top 5 našli su se i Radical Optimism (Dua Lipa, Warner Music/Dancing Bear, broj 4) i Bursting Out (Live) (Jethro Tull, Chrysalis Records/Parlophone/Dancing Bear, broj 5).

Tjedna top-lista prodaje Hrvatske diskografske udruge nastaje na osnovu kompiliranja podataka sa 164 prodajna mjesta iz Hrvatske i internetskih trgovina diskografskih kuća. Ovotjedna lista donosi plasman najprodavanijih albuma na osnovi rezultata u tjednu od 1. do 7. srpnja 2024., a možete je pronaći na stranici top-lista.hr.

Novosti na stranoj listi prodaje, nove ulaze i pozicioniranja novih i starih izdanja te koji su se albumi vratili među najprodavanije, doznajte na :

Top lista prodaje_strana