Sinners predstavlja emotivnu baladu “Prokleto sam”

Ova emotivna balada, koja se ističe sporijim tempom i naglašenim klavirskim notama, donosi priču o neprežaljenoj ljubavi i nemiru koji je prati. Riječ je o singlu koji potvrđuje kreativnost i talent ovog mladog benda koji polako, ali sigurno osvaja domaću glazbenu scenu.
Aranžman za “Prokleto sam” je rezultat zajedničkog rada benda i Luke Senčića, dok su za produkciju, miksanje i mastering zaslužni stručnjaci iz Tvornice zvuka u Vinkovcima. Karlo Lukačević, gitarist benda, zajedno s Lukom Senčićem potpisuje tekst i glazbu.

Spot za ovu pjesmu je snimljen u Gradskom kazalištu “Joza Ivakić” u Vinkovcima pod režijom Lea Suhorskog. U spotu se pojavljuje plesačica Ana Marija Lendić koja svojom izvrsnom izvedbom u plavom svijetlu dodatno naglašava emocionalnu snagu pjesme. Članovi benda prikazani su u prigušenom svjetlu, što svakako doprinosi jednostavnom, ali upečatljivom vizualnom dojmu spota.

Sinnersi su na sceni već stekli prepoznatljivost svojim prvim singlom “Sve je protiv nas”, a “Prokleto sam” je još jedan korak ka njihovom cilju da osvoje srca slušatelja diljem Hrvatske. Bend trenutno radi na svom prvom albumu koji bi trebao biti objavljen do kraja godine. S obzirom na dosadašnje uspjehe i pozitivne reakcije publike, nema sumnje da će Sinnersi nastaviti uzlaznom putanjom jer za njih glazbena avantura tek počinje.