“Slušaj ovo!” – SplickaScena 5. prosinca stiže u Lisinski

Nakon velike ljetne i nadolazeće jesenske turneje, komičarska četvorka iz SplickeScene premijerno će u četvrtak 5. prosinca ove godine u zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog izvesti novi materijal na svojem najvećem nastupu do sada.

“Veselimo se povratku u Zagreb s kolektivnim showom i to u najlipšoj mogućoj dvorani i ambijentu. Iz godine u godinu trudimo se podizati razinu, kako kvalitetom naših izvedbi tako i produkcijski, a od Lisinskog teško da može bolje. Bit će to kruna dosadašnjih skoro devet godina našeg zajedničkog rada i večer na kojoj ćemo i mi komičari guštat ka prasci. Zagrebačka publika nas od prvih dana prati i podržava svim srcem, grlom, dlanovima i trbušnim mišićima pa se nadamo da istu tradiciju nastavljamo i 5. prosinca.”.


Josip Škiljo, Ante Travizi, Ivica Lazaneo i Tomislav Primorac zagrebačkoj publici će pokazati kako se to radi u Splitu na showu koji je sastavljen od najboljeg materijala nastalog tijekom protekle sezone.

Nema smisla da dalje duljimo s opisom, jer većina ionako ne dođe niti do ovog dijela. Ako ste dogurali do ovdje, svaka čast i vidimo se na showu 05. prosinca u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski! Valjda…