Stigao je “Trap City Major” – LiK u teškaškoj trap ligi


Nakon što se predstavio autentičnim, energičnim i beskompromisnim singlom “Trap City Major”, LiK (Lovro Krizmanić) predstavlja i istoimeni album kojim je odlučio pokoriti domaću trap scenu.
“Inspiraciju za album nalazio sam u modernom zvuku, inspiriran pjesmama The Weeknda i Tory Laneza, i stvarima koje su mi se dogodile kroz zadnjih par godina, pogotovo tijekom fakultetskog perioda kada je sve bila prilika za zabavu, ljubav i glupiranje. Jako volim ovaj zvuk koji trenutno radimo, mislim da su dečki napravili odličan posao pri produkciji i mixu. Toliko sam zahvalan da imam priliku raditi s tako odličnim glazbenicima i nadam se da će suradnja nastaviti u istom tonu.“, o albumu je ispričao LiK.

Album najavljuje singl “Dejt”, suradnja sa Šafrankom, „romantična“ numera inspirirana jAmeričkim reperom Toryem Lanezom, koji je rekao „Why Did I?“ i shodno tome vidimo poveznicu s refrenom LiKove pjesme – „ zašto sam te…“. Pjesma je moderni trap klasik koji će potaknuti na ples.
Uz “Trap City Major” i “Dejt” na albumu se nalazi još osam pjesama koje su nastale u suradnji s producentima iz Oryng Worlda, Marinom Banjom i Frankom Štrbcem.

Album “Trap City Major” možete slušati na svim streaming servisima.
YOUTUBE: https://youtu.be/hl4MrHpkmy0
STREAMING: https://bfan.link/trap-city-major-1