U prodaji je dvostruki vinil “25 Greatest Hits – Boris Novković”

 

Boris Novković jedan je od naših najuspješnijih i najpopularnijih kantautora čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim nakladama, a njegove pjesme poput “Kuda idu izgubljene djevojke”, “Jači i od sudbine”, “Sve mijenja se”, “U dobru i zlu”, “Dok svira radio”, “Šta je sa princezom moje vrele mladost”, postali su bezvremenski hitovi.

Njegova glazbena karijera započela još 1986. godine albumom “Kuda idu izgubljene djevojke (Tamara)”, a godine koje su uslijedile obilježene su mnogobrojnim nagradama i priznanja te brojnim rasprodanim koncertima.

Croatia Records predstavlja na dvostrukom vinilnom izdanju “25 Greatest Hits – Boris Novković” njegovu bogatu glazbenu kolekciju, a oprema ovog luksuznog vinila donosi i intervju s Borisom Novkovićem.

Glazbenu ediciju “25 Greatest Hits” isključivo na vinilima, Croatia Records pokrenula je prošle godine. Riječ je o glazbenom projektu koji ima za cilj podsjetiti na najznačajnije, najpopularnije i najtiražnije autore, izvođače i pjesme. Autori su glazbeni zaljubljenici i znalci: Želimir Babogredac, direktor diskografske kuće Croatia Records, i Zlatko Turkalj, glazbeni kritičar, novinar i radijski urednik. Za grafičko rješenje zaslužna je Iva Vianello (Črčke).