Ružičasti pakovi u Ružičastom listopadu

medsvedi

Drugu godinu zaredom, u sklopu obilježavanja Ružičastog listopada u Brlogu moći ćete postati ponosni vlasnik jedinstvenog ružičastog paka!Naime, skupina navijača Sektor ,,Bavaria” München ponovno se priključio Medveščaku u obilježavanju Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke i za ovu priliku izradio 100 ružičastih pakova. Novi sretni vlasnici sami će moći odabrati od kojeg igrača Medvjeda žele potpis na paku.„Ova akcija, kao i mnoge do sad potaknute su nekim našim osobnim ljudskim sudbinama koje su nas pratile zadnjih godina. Ovom akcijom osim pomoći, želimo probuditi svijest kod ljudi koliko je važna preventiva u ranome otkrivanju ove bolesti.


Priključite se akciji, pomozite proširiti svijest o važnosti brige za zdravlje i obogatite svoju kolekciju hokejskih suvenira.Pakovi će se prodavati ove nedjelje, 02. listopada za vrijeme utakmice Medveščak Zagreb – SKA Sankt-Peterburg u predvorju Ledene dvorane, a sav prihod donirat će se za borbu protiv raka dojke.
Početna, minimalna cijena paka je 100,00 kuna. No, oni koji su u mogućnosti, mogu donirati i više.Zbog ograničenog broja pakova u ovoj ekskluzivnoj seriji, jedna osoba moći će kupiti jedan pak.Svaki kupac, nakon donacije, ispunjava formular sa svojim kontakt podacima, i imenom i brojem igrača Medveščaka za kojeg želi da mu potpiše pak. Naravno, ukoliko kupac ne želi potpis igrača, on nije obavezan.
Pakovi će zajedno s formularom ostati na štandu na kojem će se prodavati, a kupcima će potpisani pakovi biti dostavljeni na kućne adrese.
Pakovi se NEĆE moći uzeti i ponijeti u dvoranu na licu mjesta iz sigurnosnih razloga.