Pogledajte spot za nagrađenu pjesmu “Ako možeš” sjajnog Antonija Perine

 

Osim recentnih uspjeha na polju kantautorske i skladateljske karijere, zanimljivo je za napomenuti da Antonio produkcijski stoji iza nekih od najzapaženijih pjesama mlađe generacije izvođača u zadnjih nekoliko godina.

Njegov talent samo nadopunjava rad kojim se ponosi, a svo pisanje, produciranje, skladanje, snimanje, režiranje i predavanje na fakultetu s 26 godina ga je moralo odvesti na put prema uspjehu.

Svoj nedavno objavljeni debitantski album “Za nas” predstavio je u Tvornici 23. svibnja u krcatom Malom pogonu, a sada je na Dalmatinskoj šansoni predstavio i jednu od najboljih pjesama po riječima prisutne publike, “Ako možeš”. Da je jedna od najboljih pjesama s njegovog prvijenca potvrdila je i kantautorska nagrada koju je Antonio osvojio na Šansoni nakon izvedbe pjesme. Osim kantautorske, drugu nagradu stručnog žirija osvojila je pjesma Ivana Ive Županovića “Kad si vatra svi te hoće gasit” gdje je Antonio radio aranžman i produkciju.
Autentična zvučna estetika naslonjena na živo sviranje uz povremene sintetske intervencije Antonija Perinu polako stavljaju na mapu nove i uspješne generacije kantautora.