Rock bend Zar predstavlja album “Žurim”

Bend Zar predstavlja svoj novi album “Žurim”, koji je prava poslastica za sve ljubitelje rock zvuka, dobrih tekstova i dinamičnosti.
Na albumu se nalazi deset pjesama koje obećavaju osvojiti publiku jednako kao što je to učinila i istoimena pjesma “Žurim”, objavljena prije četiri mjeseca. Uspjeh te pjesme podiže očekivanja, a prvi dojmovi nagovještavaju da će cijeli album biti jednako dobro prihvaćen.
Rock bend Zar čine talentirani i iskusni glazbenici: Amir Pilav – Cvale na vokalu, Patrick Pilav na gitari, Bane Jelić na gitari, Milan Kordulup na gitari, Vuk Vukojević na bas gitari, Mladen Janković na klavijaturama i Igor Vukojević na bubnjevima. Svaki član donosi svoje jedinstvene vještine i energiju, stvarajući zvuk koji je istovremeno prepoznatljiv i svjež.

Album “Žurim” dodatno obogaćuju specijalni gosti, Igor Paspalj na gitari i Bruno Langer na bas gitari. Njihovo sudjelovanje donosi dodatnu dinamiku i virtuoznost koja je vidljiva u svakom tonu. Aranžmane za album je radio Amir Pilav – Cvale, dok je Igor Vukojević, osim što svira bubnjeve, preuzeo i produkciju albuma. Ova suradnja između Cvaleta i Igora osigurava da je svaki detalj albuma pažljivo ispoliran.

Album “Žurim” predstavlja pravo osvježenje na rock sceni, kombinirajući energičnu rock glazbu, dobre tekstove i izvanrednu produkciju. Sigurno je da bend Zar nastavlja graditi svoj put ka glazbenom uspjehu, a “Žurim” je još jedan korak u tom pravcu, potvrđujući njihov talent i posvećenost glazbi. S ovim izdanjem, bend će sigurno osvojiti srca mnogih slušatelja i ljubitelja rocka.