Ivan Judaš i Maximilian Bradamante stvaraju mističnu glazbu koja vas vodi u druge svjetove

Nastupom Ivana Judaša i Maximiliana Bradamantea nastavlja se izuzetno uspješan projekt “Book & Urban Sound #2”. Koncert će se održati u zagrebačkoj knjižnici Dubrava (Avenija Dubrava 51 A) u srijedu, 30.10., s početkom u 19 sati.
Ivan Judaš mladi je glazbenik iz Zagreba te jedan od prvih svirača Handpana u Hrvatskoj. Stvara nježnu i meditativnu glazbu savršenu za opuštanje u prirodi, uz yogu, za učenje i meditaciju. Handpan je vrlo rijedak novi instrument porijeklom iz Švicarske koji postoji tek 20 godina. To je glazbalo unikatnog tona u koji se svaka osoba zaljubi na prvo slušanje. Zbog nevjerojatno umirujućega i ugodnog zvuka nedavno je i službeno uvršten na popis instrumenata koji se primjenjuju u zvukovnoj terapiji.



Maximilian Bradamante je umjetnik, skladatelj, multi-instrumentalist, pjesnik, mistik i iscjelitelj. Njegova je glazba spoj raznih tradicija i kultura, a ujedno i potpuno novo i autentično muzičko iskustvo. Maximilian je i glazbeni arheolog, edukator i inovator koji svira 15 instrumenata. Diplomirao je violinu na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, a kao studijski glazbenik i izvođač, nastupao je s najeminentnijim imenima Hrvatske jazz, klasične, rock, pop, hip-Hop i alternativne scene.

Glazba dueta Judaš – Bradamante ima pozitivan utjecaj na živčani sustav te je vrhunska antistres terapija.