Naši gube od klubova iz poludržava

Jeb***, Šibenik izgubi od kluba sa Cipra koji je podijeljen po pola, Cibalia od kluba iz Sjeverne Irske podijeljene po pola, Dinamo gubi od kluba iz Moldavije podijeljene po pola!!!!!!! Mi više ne gubimo od država nego od polovica država!!!!!!!! Da ne povjeruješ, države sa više unproforaca nego stanovnika nas pobjeđuju u nogometu, a onad debil Marković i njegovi bosančerosi tvrdi da je sve super u našem nogometu. Što je sljedeće porazi, od San Marina i Vatikana… to je   komentar jednog čitatelja sa portala net.hr

A Hrvatske predstavnike u 4. pretkolu Europske lige pomazio je ždrijeb u Nyonu a dali će biti uspješni kao i prijašnjih kola to treba tek vidjeti.
Dinamo je tako izvukao mađarski Györ, dok će Hajduk opet u Rumunjsku, ovog puta na noge Unirei.”Mi smo favoriti i ako ponovimo igre, kao protiv Sheriffa, trebali bismo proći. Do prve utakmice imat ćemo dovoljno vremena da se oporavimo i pripremimo”, izjavio je Velimir Zajec za Večernji nakon izvučenih parova posljednjeg pretkola Europske lige.No, ostaje malo čudno što je zapravo time Zeko želio reći – da je onakva igra protiv moldavskog Šerifa dovoljna za prolaz? Ne čini se baš da je tako, posebno ako realizacija bude na raznini prijašnjih utakmica.