IDM Music potpisao ugovor s grupom Lollobrigida – poblednicima MTV-eve Best Regional Act nagrade 2009

Poznati po svome inteligentnom, ali prvenstveno superrzabavnom electro-clash/synthpop izričaju – žanrovima koje su oni sami praktički uveli u Hrvatsku – LOLLOBRIGIDA je grupa koju bi svatko mogao poželjeti na svojoj najluđoj rođendanskoj zabavi.

Projekt koji je 2003 započeo kao puka karaoke atrakcija pod nazivom Lollobrigida Girls, razvio se s vremenom u ozbiljan 6-člani live band s dva studijska albuma, prepoznatljiv po svojim energičnim koncertima, originalnim outfitima i duhovitim i provokativnim tekstovima. Kako sami opisuju svoju glazbu i stil, Lollobrigida je idealan odabir za sve ljubitelje kinky disco kiča, trashy kraljica, lizalica, Jackiejea Chana i Casio syntheva, a za utjecaje navode Videosex, Sigue Sigue Sputnik, Ladyhawke, New Order, Yeah Yeah Yeahse, The Killse i mnoge druge.
2009. godine ovaj bubble gum trash band, na čelu s multitalentiranom i popularnom hrvatskom novinarkom, TV voditeljicom i pjevačicom Idom Prester, okrunjen je nagradom MTV Europea za Najbolji regionalni band te je bio nominiran za Najbolji europski bend na dodjelama MTV Europe Music Awards održanima iste godine. Trenutno Lollobrigida snima svoj treći album i priprema se za ljetnu turneju po najvećim regionalnim glazbenim festivalima.
Pogledajte njihov posljednji video spot za singl “Kompjuter”, koji je izašao 7. ožujka, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=jbS_n_XInFk