Novi CD u prodaji: GOD.NAME – KRUGOVI!

Svijetlo dana ugledao je i drugi album porečkih rockera God.name pod nazivom ”Krugovi”, nakon prvijenca ”Moje riječi” iz 2007. godine.S novim albumom «Krugovi» God.name su željeli proširiti muzičke horizonte i istražiti neke nove sfere muzičkog stvaralaštva. Za tu je avanturu producentska palica povjerena Arnoldu Ivanu, porečkom kompozitoru i producentu s boravištem u Zagrebu. Pokušaj benda da u svoj standardni rock izričaj ugradi i elemente drugih glazbenih pravaca, uz lucidne Arnoldove intervencije donosi drugačiji zvuk u odnosu na prvijenac. To se posebno ocrtava u gostovanju mladog hip hopera Silka Flowa na pjesmama “Dno” (koja na albumu dolazi i u engleskoj verziji pod imenom “Life”) te renomirane porečke glazbenice Đane Šegon u trip hopovskoj “Nema trikova” .

Na albumu se nalazi 10 pjesama prilično raznolikog ugođaja, dok pjesme “Kiša”, “Dno” i “Druga Istina” predstavljaju žešće lice istarskih rokera, “Nema trikova” i “Sinonimi” zalaze u mračnije sfere ovog albuma. «Sav moj svijet», «Netko drugi» i «Savršen dan» odišu mirnijim tonovima, a pjesma «Krugovi» klasični je primjer radio friendly pjesme. Za prvi singl s albuma «Krugovi» God.name se odlučuju za najžešći trenutak albuma, pjesmu «Dno» koja izlazi kao dvostruki singl jer istovremeno izlazi i engleska verzija po imenu «Life».Gostujući v
okal na pjesmi «Dno/Life» mladi je i perspektivni hip-hoper Silk Flow koji svojim angažiranim tekstom progovara o posljedicama odavanja porocima društva.Za pjesmu «Dno» i «Life» snima se spot koji će istovremenu izaći u hrvatskoj i engleskoj verziji.
Cjelokupni materijal miksao je i masterizirao Suad Čokljat u “Indigo Audio” studiju u Zagrebu. Inače, u bendu je tijekom vremena došlo do manjih “kadrovskih” promjena pa je tako od 2010. godine za bubnjevima mladi rovinjski bubnjar Zoran Milan .