Mandrili i Aquarius Records daruju “Torpedo”!

Novi list u crnoj kronici dana 17. svibnja 2011. donosi tekst sljedećeg naslova: Riječanin ukrao dijelove lansirne rampe za torpedo iz tvornice na Mlaki.
Dana 19. svibnja naslov je glasio: Za obnovu lansirne rampe Torpeda barem deset milijuna kuna.
Aquarius Records izjavljuje sljedeće: “Dijelovi za popravak ne mogu se nabaviti. Kad postaje tamnije, plamenom se može osvijetliti. Kad mete su jasnije, Torpedo je moguće postati. Ne treba imati deset milijuna kuna. Sve što treba je poslušati novu pjesmu “Torpedo” riječke grupe Mandrili, kojom najavljuju novi studijski album”.


Pjesma se premijerno mogla čuti na portalu Muzika.hr, a svi vi dragi frendovi koji že
lite imati pjesmu ”TORPEDO” pošaljite mail na mandrili.torpedo@gmail.com, s naslovom “Torpedo” i oni  će  vam poslati pjesmu.Dečki iz benda imaju puno toga za ispričati svojim fanovima, no pokušali su, barem zasad, biti što jezgrovitiji: “Nakon priče Walter Et Les Mandrills, vratili su se svojim novim pjesmama. Četvrti album bit će objavljen do kraja godine. Donosi pomake u produkciji materijala, ali ne i u samom stvaranju i interpretaciji glazbe. I dalje su  emocije na prvom mjestu. Ima dana kad su ljuti, ima dana kad su dobre volje, ima dana kad su zaljubljeni, ima dana i kad nisu kažu dečki iz Mandrila.. Pjesma ‘Torpedo’ singl je prije ‘pravog’ singla, nagovješta samo zvuk novog albuma. Uživajte!”.