UOČI KONCERTNE PROMOCIJE U DVORCU LUŽNICA PREMIJERNO POGLEDAJTE NOVI VIDEOSPOT TAMARE OBROVAC

Uoči koncerta Tamare Obrovac koji će se 20. lipnja (ponedjeljak), s početkom u 21 sat održati u dvorcu Lužnica u Zaprešiću, na portalu Index.hr premijerno pogledajte videospot za pjesmu “Dube sanjan”, koja je najavila Tamarin novi, tek objavljeni studijski album “Madirosa”, u izdanju Aquarius Recordsa. Videospot za pjesmu “Dube sanjan” (Daydreaming) svojevrsni je portret umjetnice, snoviđenje u kojem je glazba poštivana i stavljena u prvi plan u tolikoj mjeri da slika interferira s njom samo koliko je nužno. Spot je sniman u Puli, a režirao ga je redatelj i video umjetnik iz Istre Matija Debeljuh.

Prekrasni barokni dvorac Lužnica prva je koncertna stanica na kojoj Tamara predstavlja Madirosu, album na kojoj se Tamari i njenoj vjernoj družini Transhistria Ensemble (Uroš Rakovec, Žiga Golob, Fausto Beccalossi i Krunoslav Levačić), pridružio i klasični gudački Époque Quartet iz Češke. Upravo će se u takvom punom sastavu Tamara Obrovac i predstaviti publicu na koncertu u Zaprešiću, koju očekuje simbioza jazza, ethnica, klasike, objedinjene u posebnu glazbenu priču, a osim toga i kušanje istarskog vina i maslinovog ulja. Osim fascinantnih novih pjesama “Madirosa” donosi i nove izvedbe znanih zgoditaka (“Daleko je…” i “Villa Idola”).
http://www.index.hr/xmag/clanak/uoci-koncertne-promocije-u-zapresicu-pogledajte-premijerno-novi-videospot-tamare-obrovac/555903.aspx