URBAN & HAUSER: Black Tattoo..kad se udruže vrhunski glas i cello…

Od 2.lipnja  na Otvorenom radiju,  slušajte kako zvuči kada se udruže riječki rocker Damir Urban i pulski čelist Stjepan Hauser ili moćan glas i moćno cello i pjesmi “Black Tattoo” udahnu novi akustični zvuk i obrise.

Da se dvojici glazbenika dogodila ‘kemija’ bit će posve jasno već na prve taktove pjesme “Black Tattoo”. Što su točno zakuhali glasom i violončelom provjerite sutra na Otvorenom radiju, dok se budete vozili prema svojim domovima ili dovršavali radne zadatke. Glazbenici su snage udružili i na snimanju videospota za pjesmu “Black Tattoo”. Odvojeni od svijeta, u selu nedaleko Zagreba, Urban i Hauser potpuno su se posvetili snimanju koje je zahtijevalo posebnu koncentraciju s obzirom da je video snimljen u jednom kadru. Pod palicom kreativne ekipe Kolektiv filma nastao je spot u kojem ćete uživati od prve do posljednje sekunde. Spot premijerno pogledajte  na CMC televiziji Na Otvorenom radiju i CMC televiziji pjesmu i videospot slušajte/gledajte punih tjedan dana!
Singl i videospot “Black Tattoo” najavljuju skori izlazak zajedničkog albuma dvojice glazbenika pod nazivom “Urban i Hauser” – u izdanju Aquarius Recordsa.