Dalibor Prochazka u novom spotu ujedinio Inspektora Clouseaua, Prljavog Harryja i Miyagija!

Izgledom neodoljivo sličan Peter Sellersu u ulozi inspektora Clousoa iz kultnog serijala o Pink Pantheru. Karakterom i osobnošću on je macho muškarac koji je stigao s kraja sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Istovremeno staložen i miran kao Miyagi, ali i odlučan i hladnokrvan kao Prljavi Harry. Iako naoko izgleda kao obični školski domar – on je novi zemaljski super heroj!! Upravo je takva glumačka rola kutinskog kantautora Dalibora Prochazke koju je odigrao na netom završenom snimanju spota za pjesmu „Volim“ s kojom će se ove godine predstaviti na Festivalu dalmatinske šansone, koji će 27. kolovoza biti održan u Šibeniku.

Ovaj zanimljiv i duhovit spot prožet je brojnim inteligentnim skečevima, šaljivim, ali i škakljivim situacijama koje naš heroj rješava lakoćom, na dobrobit svih ljudi. Dodamo li uz to da je pjesma „Volim“ vedra, poletna i radiofonična, zanimljive glazbene forme i s razumljivim i svima bliskim tekstom, sigurno je da će i kod slušatelja i kod gledatelja izazvati zanimanje.

“Sretan sam što mi se ostvarila želja da u spotu sudjeluje što je moguće više ljudi koji mi na bilo koji način nešto znače u životu. Bilo je lijepo ponovo biti u mojoj osnovnoj školi Zvonimir Frank, a mislim da ne trebam govoriti koliko sam se zabavljao glumeći ovakvog lika koji je vjerojatna tajna fikcija većine današnjih muškaraca. Ali i žena”, uz smijeh je zaključio Dalibor.

Spot za pjesmu „Volim“ nova je stepenica suradnje s grafičkim virtuozom Domagojem Kobelščakom (Wedog production studio) s kojim Dalibor blisko surađuje već godinama. Festivalsku sezonu Dalibor počinje već 27. srpnja kada će s pjesmom “Jelena” nastupiti na Zadar festu 2011. Nakon festivala u Šibeniku, Dalibor će drugu godinu za redom nastupiti i na Festivalu „Zlatne žice Slavonije“ koji će početkom rujna biti održan u Požegi, a predstavit će se pjesmom „Sve je jača ljubav među nama“ koja će se zajedno s pjesmom „Volim“ naći na novom Daliborovom studijskom albumu.