Franka Batelić i singl “On Fire” za nadolazeće vrelo ljeto

Na jučerašnjem predstavljanju ovogodišnje CD kompilacije Papaya Day & Night na čuvenoj plaži Zrće, prelijepa i talentirana Franka Batelić doslovno je zapalila klub Papaya svojim novim singlom “On Fire”, kojeg potpisuje Boris Đurđević (Colonia) a.k.a. Eric Destler, jedan od najčuvenijih producenata elektronske glazbe u regiji. Destler je već remiksirao mnoga poznata klupska producentska imena poput Martina Solveiga, Badure, Hanne Hansen i Dana Marciana.

“Pjesma On Fire je produkcijski vrh trenutne plesne klupske glazbe pa i ne čudi što je našla mjesto na Papaya kompilaciji, među svjetski poznatim imenima house glazbe”, rekao je Eric Destler i dodao: “Pjesma je melodijski zarazna, pozitivna i dinamična, pa sam siguran da će biti nezaobilazna u CD dekovima DJ-eva u klubovima”.
Osim toga, riječ je o prvom Frankinom singlu na engleskom jeziku, za koji je sama napisala tekst, a na kompilaciji “Papaya Day & Night” koja je u prodaji od petka 17.06.2011,  Franka će se naći uz megazvijezde poput Tiesta, Swedish House Mafie i Freemasonsa.
Službeno izdanje singla “On Fire”, trebalo bi uskoro izaći i samostalno, a sadržavat će radio, club extended i pobjedničku verziju DJ remix natječaja organiziranog putem časopisa “Klik”.
Pjesmu možete poslušati OVDJE.