SNIMITE VIDEO SPOT ZA PJESMU “ZOVI ME ERIKA!”

Zovi me Erika novi je singl I Bee, te pjevačica poziva sve zainteresirane da osmisle i režiraju video spot koji će postati službeni spot za pjesmu. Ako ste talentirani “filmaš” koji traži priliku za promociju, ali i dobru zaradu, eto prilike! Sve što trebate učiniti je preuzeti pjesmu s linka:
http://www.4shared.com/audio/lGsb2EyK/Zovi_me_Erika__master_.html, napraviti video i poslati ga u formatu nekomprimiranog avi do 17. kolovoza.


Postupak je slijedeći:
a) na DVD-u, s Vašim osobnim podacima i brojem telefona, na poštansku adresu:
CROATIA RECORDS
(Za I Bee natječaj)
Makarska 3
10040 ZAGREB

b) internetom, preko servisa http://jumbo.iskon.hr na e-mail adresu primatelja: iva.vianello@crorec.hr s porukom koja će sadržavati Vaše osobne podatke i broj telefona. (spotovi poslani internetom mogu biti komprimirani u .rar ili .zip formatu)

Možete animirati, koristiti svoje postojeće ili nove snimke ili pak materijale s I Bee Facebook i Twitter profila. Sve prepuštamo vašoj mašti! Pet finalista natječaja bit će odabrano 20. kolovoza, a njihove radove objavit ćemo na I Bee Facebooku i Youtubeu. O pobjedniku će (krajem kolovoza) odlučiti isključivo I Bee, ali lajkovi za vaše favorite će svakako pomoći u odabiru. Nagrada za pobjednika nije zanemariva – osim što njegov video spot postaje službeni spot koji će se vrtiti u cijeloj regiji, pobjednik osvaja i prosječnu hrvatsku plaću od 5.365,00 kuna.