Dino Merlin konačno u Beogradu

Nakon što je na ovogodišnjem Eurosongu sa svojom pjesmom Love in Rewind osvojio visoko šesto mjesto, u čemu je bio podržan i od glasača iz Srbije koji su mu dali ‘dvanaesticu’, Dino Merlin će se i na ovaj način, kao što je obećao, odužiti svojim fanovima. Svjestan da za njegov koncert u Beogradu već odavno vlada ogromno interesovanje, ovaj umjetnik konačno je u prilici da potvrdi datum svog susreta sa beogradskom publikom.

Uzbuđen sam i sretan što ću nakon dvadeset godina ponovo vidjeti Beograd. U međuvremenu su u Srbiji stasale nove generacije mojih fanova, a svi oni, kao i moja stara vjerna publika koja me prati još od vremena grupe Merlin, odavno žele da se ovaj koncert desi. Dolazim njima, kao i svima drugima koji će te večeri sa mnom podijeliti moje najveće hitove“ izjavio je Dino Merlin.
Karijeru Dine Merlina obilježile su antologijske pesme, od kojih će mnoge biti izvedene i u Beogradskoj Areni. Uz hitove sa aktualnog albuma Ispočetka, bit će to retrospektiva njegovog dugogodišnjeg stvaralaštva. Publici u Beogradu Dino Merlin će izvesti i neke pjesme koje će se naći na njegovom novom albumu.Karte za ovaj veliki muzički spektakl se mogu kupiti od ponedeljka 10.10. od 10h na blagajni Beogradske arene.Dugoočekivani koncert ovog muzičkog umjetnika održat će se u petak 25. sudenog 2011. u Beogradskoj areni.