Koncertna promocija debi albuma LOTUSA u Sax!-u

Zagrebački pop-rock bend Lotus istoimeni autorski prvijenac predstavit će ovu subotu, 22. listopada u klubu Sax! u Zagrebu, u sklopu festivala Velika rock eksplozija #4. Šesteročlani bend Lotus u Sax!-u će odsvirati cijeli materijal s tek objavljenog albuma, s kojeg su slušatelji radio stanica dosad imali priliku čuti singl “Naš svijet”, za koji je snimljen i videospot. Ako ste Lotus već upoznali kroz studijske snimke, a i u slučaju da niste, vrijeme je da ih doživite i uživo, zbog energičnosti, većeg naboja i svih drugih faktora koje pozornica nosi.

Kroz pjesme Lotusa tematski se najviše provlači ljubav u svojim raznim oblicima i trenucima, kao i motiv bijega i potrebe za promjenom.”U Sax!-u u sklopu Velike Rock Eksplozije promoviramo naš prvi album tako da ćemo ga odsvirati cijelog, ali izvest ćemo i par novih pjesama na koje je publika odlično reagirala na prošlim koncertima”, kazao je frontmen Lotusa Filip Kozlica te dodao:
“Izlaskom albuma prestali smo biti demo bend i automatski nas ljudi ozbiljnije doživljavaju. Telefoni su počeli zvoniti i svakodnevno se nešto događa. Jako smo ponosni na ovaj album i zato nam je drago da nailazimo na pozitivne reakcije. Prvi singl ‘Naš svijet’ zavrtio se iznad očekivanja tako da se nadamo da će taj trend nastaviti i sljedeći singlovi”.
Šesteročlani Lotus čine Filip Kozlica (vokal, gitara), Nikola Betica (el. gitara), Maja Kosanović (vokal), Bruno Milanović (bas), Dino Zanetti (klavijature) i Marko Vucelja (bubnjevi).
Velika rock eksplozija starta od 21 sat!