Ignor sutra nastupa u Sax-u

Nakon odličnog lansiranja prvog singla ‘Rac’ i pratećeg video spota koji je zasjeo i na 1. mjesto top liste MTV-a, dečki iz grupe ignor odsvirali su brojne koncerte, napravili preinake u postavi benda i kao šećer na kraju, snimili novi singl ‘Bio sam klinac’.

Novim singlom svi su više nego zadovoljni te su zaključili da je to ‘najeksperimentalnija’ pjesma ignora.Ova simpatična ljubavna pjesma, predstavlja ignor u drugačijem svjetlu, a kod slušatelja će zasigurno izazvati i neka pomalo nostalgična sjećanja na neke prošle ljubavi…Glazbu je napisao  Paško Daniel Paić / Dario Sakoman, tekst: Paško Daniel Paić, a aranžman: Paško Daniel Paić / Filip Kolovrat – Nikolić.
Najmlađi bend Dancing Bear etikete od sada funkcionira u sljedećoj postavi: Paško Daniel ‘Pajo’ (vokal, ritam gitara), Filip Kolovrat – Nikolić ‘Fix’ (bubnjevi), dok su novi gitarist Dario Sakoman ‘Sax’ i novi basist Sven Mekinec ‘Sveki’.
Sutra, u utorak, 29.11.2011. u 21:00 sat  ignor će nastupiti u Sax-u.
Dođite vidjeti i čuti ignor u izmjenjenoj postavi jer će ovi simpa otkačenjaci, puni energije, moćnim zvukom zagospodariti prostorom SAX-a!Ulaz je besplatan!