Novi video spot klape Lučica ”PISMO MOJA, HRLI TAMO”

Klapa Lučica je u 45-oj godini postojanja uz novi CD “Spli’ski teštamenat “, snimila i dva spota za svoje kultne pjesme uz pomoć donatora i poglavarstva Grada Splita. U planu za 2012.g. je i snimanje novog CD-a “Spli’ski teštamenat 2”, te spotovi poznatih uspješnica, “Jednog san momka ja jubila” i “Sa izvora ladna voda izvire “, a sve s namjerom ” da se ne zaboravi “.

Spot kultne pjesme s kojom je Lučica kao debitant osvojila 1. mjesto na Omišu – 1968.g. “Pismo moja, hrli tamo….. “, snimljen je upravo u Omišu, pa ćemo ga uskoro čuti u eteru mnogih radio postaja i vidjeti na TV-u i ostalim elektronskim medijima. Po ovoj se pjesmi zovu i godišnji koncerti „FDK Omiš“ u  KD V. Lisinski. Ova je pjesma svojom glazbenom kvalitetom zauzela mjesto u repertoaru skoro svih klapa, a mnogobrojni koncerti naših klapa i solista završavaju zajedničkim izvođenjem upravo ove pjesme.
Ovaj spot Lučica daruje svim ljubiteljima dalmatinske pisme za nadolazeći Božić i Novu godinu uz poruku ‘sretni i veseli bili’!
Inače Lučica u istom sastavu od samog početka ulazi u 46.u godinu postojanja, Tripalo, Mišetić, Tambača i Tafra od 1966.g., Smodlaka od 1969.g., Nižetić od 1971.g., umjetnički voditelj Duško Tambača. ‘Pobjednički dresovi’ se ne mijenjaju gotovo pola stoljeća!