Ostalo je još jako malo ulaznica Zagrebački koncert Dine Merlina

Zbog velikog interesa publike, management popularnog Sarajlije je odlučio za sve fanove koji jos nisu kupili ulaznicu pustiti u prodaju dodatnih 500 ulaznica za parter zagrebačke Arene.”Sigurni smo da će najveća dvorana u Zagrebu biti ispunjena do posljednjeg mjesta obožavateljima Dinine glazbe i da ćemo svi zajedno pjevati i „napuniti baterije“ pozitivnim emocijama i ljubavlju “: kažu iz tima Dine Merlina.

Dvadeset sedam godina karijere, deset autorskih albuma, dva puta je predstavljao svoju zemlju na Eurosongu, sve su to podatci kojima se može ponositi, ali Dino se prije svega ponosi svojom publikom, koja raste i živi uz njegove pjesme.Dino Merlin ostat će upamćen po spektakularnim koncertima na sarajevskom stadionu Koševo, ali i kao prvi izvođač kojem je pošlo za rukom tri noći zaredom napuniti Beogradsku Arenu. 60 000 tisuća ljudi uživalo je na beogradskim koncertima. Budite i Vi dio fantastične atmosfere i glazbenog spektakla koji Dino priprema u zagrebačkoj Areni i uživajte u odličnoj glazbi.Neka i zagrebačka Arena bude ispunjena smjehom, pjesmom, kao i svi prostori u kojima je Dino Merlin dosada nastupao. Ulaznice za prvi koncert Dine Merlina u Areni Zagreb, mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima, Dancing bear (Gundulićeva 7), Dallas(Teslina 16), Eventim ticket shop (Jurišićeva 2a) i online: www.eventim.hr. Cijene ulaznica su: parter 130 kuna, tribina gore 130 kuna.
U prodaji su i ulaznice za mjesta u VIP loži. Cijena mjesta u VIP loži je 700 kuna i uključuje parkirno mjesto u garaži Arene, izbor pića i catering kojim se donose okusi grada iz kojeg Dino dolazi i u koji se zaljubimo čim ga jednom posjetimo.