URBAN & 4 ponovo će prodrmati Tvornicu kulture

Tradicionalni koncert Damira Urbana i njegove „četvorke“ ponovno će dobro prodrmati Tvornicu kulture, 22.12. i 23.12.Ove godine u suradnji s Damirom Urbanom odlučeno je napraviti dva koncerta od kojih će jedan, i to prvi dan, biti održan u Malom Pogonu Tvornice za najvjernije fanove.
Prvi dan je zamišljen kao „storyteller koncert“, kada će Urban ispričati neke stvari o bandu, nastajanju pjesama…, a onda ih, naravno, i odsvirati :).

Sretnici koji uspiju nabaviti ulaznice za prvi dan, imat će priliku porazgovarati sa slavnim Riječanima, a možda i otpjevati nešto s njima.Drugi dan je osiguran za sve one koji se nisu uspjeli družiti prvi dan i koji svake godine nestrpljivo očekuju da riječki genijalac stane na pozornicu pred uvijek punom Tvornicom. Bit će manje priče, a više buke.Da je Urban vrhunski glazbenik, autor tekstova, koautor muzike i vodeći vokal, ne treba posebno naglašavati. Live nastupi ovog višestrukog dobitnika Porina bacaju na koljena sve rockere koji svaki put cijelu Tvornicu dovedu do usijanja.
Ulaznice potražite u Tvornici kulture, Zoni Tvornice (prolaz Neboder), tobaco shopu Daily News u Gundulićevoj 5, Churchill cigar shopovima  u City centru, Avenue Mallu i Areni centar, te u Daily News tobaco shopu u Hoto centru po cijeni od 90 kuna u pretprodaji i 110 na dan koncerta.
Festivalske ulaznice (za oba dana) u prodaji su po cijeni od 140 kuna i to ograničen broj od svega 100 komada. Ostalo ih je vrlo malo, stoga požurite po svoju! Fanovi će u Tvornici po promotivnoj cijeni imati mogućnost nabaviti i aktualan Urbanov album “Urban & Hauser” (Aquarius Records), koji je snimio sa svjetski poznatim čelistom Stjepanom Hauserom, te majice za koje je crteže radio sam Damir Urban.Ne propustite pogledati i doživjeti ovaj glazbeni spektakl!Vidimo se u Tvornici kulture.