Golem u Tvornici kulture u petak, 13.01.!

“Da su stvari normalne, onda bi potpuno bilo normalno i da se digne hype oko superbenda Golem koji prvi put izlazi na pozornicu i tako precizno, filozofski, s puno smisla za humor (koji je odavno iz ironije prešao u grotesku) operira po rak ranama ovog društva i to uz poletan, moderan ritam i vrhunsku produkciju da bi i članovi Asian Dub Foundationa ozbiljno pogledali taj bend iako ne razumiju niti jednu riječ ni pjevača, ni sempliranih govora hrvatskih političara koji su protkani kroz pjesme. Tko se još uvijek ne može ‘skinuti’ s posljednjeg albuma Dubioza kolektiva i tko još uvijek vjeruje da TBF imaju najviše smisla za humor taj je spreman za novo iskustvo: Golem!” (RDD/W.Thompson)


 Dugočekivani album Golema – “TROKUT” izašao je prije nepunih mjesec dana, a već prvim singlom i videospotom naziva “Poštovana gospodo” Golem je stekao brojne poklonike. Yuri, Chakka, Marco, Zava, Dekleva i Krešo s gostima Magellanom, Popayem i Vojkom Vrućinom, imena su koja jamče vrhunski live party s kojeg zasigurno nećete otići ravnodušni!Prvih 50-ak posjetitelja dobit će i specijalni poklon Golemovog partnera Ziggija.
Ulaznice po cijeni od 35 kn potražite u Aquarius Music Shopu – Varšavska 13, Dirty Old Shopu , Rockmarku i Tvornici kulture. Na dan koncerta na ulazu će koštati 45 kn. Vrata Tvornice otvaraju se u 20 sati.