Neno Belan i P’Eggy Martinjak bit će gosti Massimovog koncerta

Neno Belan i P’Eggy Martinjak bit će gosti Massimovog koncerta u Tvornici kulture 14. veljače, kazao je danas Massimo u emisiji Turki party na Drugom programu Hrvatskog radija. Massimo i Belan dokazali su međusobnu kompatibilnost velikim hitom “Zar više nema nas”, dok se P’Eggy Martinjak potvrdio kao izvrstan autor i producent, napisavši za Massima pjesmu “Iz jednog pogleda”, prvi singl s albuma koji je već požnjeo veliki uspjeh.
. P’Eggy je veliko otkriće za našu scenu, iako je široj publici nepoznatiji, itekako ima pedigre i već očekujem od njega nove predivne pjesme”, kazao je Massimo o Martinjaku.

“Bit ću bezobrazan i reći da od koncerta očekujem da svirački bude demostracija sile. Očekujem predivan koncert i moram reći da mi je lijepo slaviti ljubav… A ujedno je i podsjetnik kako bi trebalo biti cijele godine. Mnogo je onih koji mi zamjeraju što već dugo nisam svirao u Zagrebu i eto me napokon”, zaključio je Massimo dodavši da se ulaznice odlično prodaju i da nema ljepše stvari nego kad mu kažu: “Max, ostalo je još malo ulaznica za koncert”.
Massimo je ovih dana objavio novi videospot, za aktualni singl “Dodirni me slučajno”.

Spot možete pogledati ovdje: http://www.youtube.com/watch?v=MBpLH1uuI7o