Suradnja Maye Sar i Aquarius Recordsa – album se očekuje u vrijeme Eurosonga!

Mlada i uspješna kantautorica iz BiH – Maya Sar – odlučila se pridružiti timu Aquarius Recordsa i svoj debitantski album objaviti upravo za ovu diskografsku kuću. Riječ je o glazbenici izuzetno velikog potencijala. Naime, Radiotelevizija Bosne i Hercegovine (BHRTV) odlučila je da ih ovu godinu na Eurovision Song Contestu (Eurosong) predstavlja upravo Maya. Na osnovi Pravila takmičenja, Maya je odabrana kao umjetnica koja je svojim autorskim umijećem, osebujnim glazbenim stilom i talentom, za kratko vrijeme ostvarila vrhunske rezultate i postigla značajne uspjehe ne samo na bosansko-hercegovačkoj nego i regionalnoj glazbenoj sceni.

Maya Sar će u Bakuu, u svibnju 2012. godine, otpjevati vlastitu kompoziciju koja je trenutno još obavijena velom tajne. Pjesma će se naći i na Mayinom debitantskom albumu kojeg Aquarius Records planira objaviti u vrijeme održavanja Eurosonga, odnosno krajem svibnja.Maya Sar je glazbenica jasno razrađene vizije. Ona je kompozitor, tekstopisac i izvođač, koja kao autor i studijski glazbenik surađuje sa najpoznatijim regionalnim zvijezdama.
Dugi niz godina bila je članica pratećeg benda Dine Merlina, s kojim je na Eurosongu 2011., u Dusseldorfu, predstavljala Bosnu i Hercegovinu.Inicijator je regionalne humanitarne akcije za borbu protiv raka grlića materice “Moj je život moja pjesma”. Za tu akciju, od Internacionalne Lige Humanista (dr. Elisabeth Rehn) dobila je priznanje – “Zlatnu plaketu za veliko ljudsko srce”.Autorica je i istoimene pjesme „Moj je život moja pjesma“, koju je otpjevala uz Ninu Badrić, Karolinu Gočevu i Aleksandru Radović.S prvim kantautorskim singlom “Nespretno” postigla je zapažen uspjeh i stekla naklonost velikog dijela publike.U obiteljskom studiju “Long Play”, sa suprugom i producentom Mahirom Sarihodžićem, pored autorskog rada za druge izvođače, završava i snimanje svog prvog albuma.Natjecanje za Eurosong predstavlja na ovim prostorima, uz Olimpijske igre i Svjetsko prvenstvo u nogometu, jedan od najvećih medijskih spektakala. Već 57. godinu za redom, Eurosong je najveći, najgledaniji i najpopularniji TV format u Europi, koji svake godine prati preko 200 milijuna gledatelja u direktnom TV prijenosu. Eurosong će se održati u Bakuu, Azerbajdžan, 22., 24. i 26. svibnja.