Šalata spremna za spektakl

Mjesto gdje je prije 50 godina osnovan KHL Medveščak, spremno je za još jedan ledeni spektakl na kojem će Medvjedi ovog vikenda pod zvijezdama odigrati dvije utakmice u sklopu događaja Nescafé Šalata Winter Classic 2012.Vrhunac je to sezone u kojoj KHL Medveščak slavi 50. godišnjicu svoga postojanja, ali i odlična prilika za sve navijače zagrebačkih oklopnika da se vrate u prošlost i dožive jedno nezaboravno iskustvo gledanja hokejskih utakmica na otvorenom, pod zvijezdama.

Biti će to  retro-sportski spektakl na Šalati .  HTV će cijeli TV prijenos prilagoditi ovoj retro-sportskoj priči te će događaj prenositi u stilu 60-ih godina tijekom čega će i sami voditelji i sportski komentatori biti originalno kostimirani! Utakmice će izravno prenositi i dvije radio postaje.
 Ove sezone pak će na Šalati podbaciti sportaši – mladi hokejaš Matija Miličić i mlada hokejašica Dijana Krušelj Posavec.Matija Miličić, mladi je hokejaš KHL Zagreb koji je prije nekoliko tjedana sudjelovao na Zimskim Olimpijskim igrama za mlade u Innsbrucku. Po prvi puta Hrvatska je tako imala svoga predstavnika na ovom događaju, a Matija je tijekom natjecanja izborio finale u disciplini Hockey Skills Challenge. Matija će imati čast podbaciti pak na prvoj utakmici Medvjeda na Šalati, u petak 03. veljače.
Dijana Krušelj Posavec kapetanica je KHL Grič, jedine ženske hokejske momčadi u Hrvatskoj. Djevojke iz KHL Grič ove se sezone natječu u prvenstvu Slohokej lige, a prije nekoliko tjedna odigrale su svoju prvu domaću utakmicu na zagrebačkom Velesajmu i tada pobijedile momčad HK Terme Maribora rezultatom 8:6.