SINGL ZA USA TRŽIŠTE “WE CAN TAKE THIS PARTY” – ekskluzivna reportaža sa snimanja spota PlayOne-a, Barbare Tucker i Q Boogieja

Barbare-Tucker-i-Q-Boogieja

Kada je hrvatski producentski tim PlayOne prije nekoliko mjeseci najavio otvaranje studija u Las Vegasu te okretanje ka američkom tržištu, dečki se nisu se šalili. Prije nekoliko dana Darko Juranović D’Knock i DJ Fresh Jay priveli su kraju projekt na kojem su marljivo radili: dovršili su singl “We Can Take This Party” i pripadajući video spot na kojem gostuju kraljica House glazbe Barbara Tucker te Quinta Young – Q Boogie.U autorskoj i producentskoj izradi pjesme “We can take this party“, D`Knocku i DJ Fresh Jayu se pridružio njihov stalni suradnik Zvonimir Dusper (Rei Noel) koji zajedno s njima radi na finalizaciji ostalih pjesama za Barbara&Q Project, a koaranžerski se pojavljuju suradnici Liveinthemix musica, Kosta Radman i Slow Mo`T. Baza promocije pjesme je USA, točnije gradovi Las Vegas te New York, otkud potječu Barbara i Quinta Young. Štoviše, dio kadrova za spot je, osim u Zagrebu, sniman i u New Yorku. Za distribuciju i  promociju u Hrvatskoj te u cijeloj Balkanskoj regiji zadužen je Hit Records u suradnji s matičnim producentskom kućom PlayOne-a “Svijet Produkcije“, a publishing PlayOnea za cijeli svijet je pod okriljem IDM Musica. Za koncertnu djelatnost te cijeli tour management brine se Marijan Kiš.
 

U spotu “We can take this party” sudjeluje i plesna skupina “Atomic dance factory” koja je virtuoznim koreografijama i break battleovima dočarala autohtonu sliku izvornog House zvuka s elementima Hip Hopa i Funka. Cilj ovog projekta su, osim izdavanja, singlova, i zajednički nastupi PlayOne-a, Barbare i Quinte s gostovanjima Barbarinih prijatelja, svjetskih izvođača poput Joselyn Brown, Crystal Waters ili legendarne Robin S., poznate po planetarno poznatom hitu “Show me love“. Šlag na tortu je nastup PlayOnea na Miami Winter Conferenceu u specijalnoj večeri Barbare Tucker gdje gostuju najveće Dive Soul i House glazbe. Video “We can take this party” se radi u produkciji UltraStar Videa i 5 Groupa, u čijem prostoru se izvodila kompletna snimanja te cijela predprodukcija. Za odličan make up Barbare, Quinte i  PlayOne-a pobrinula se Žana Kožul.