EDDIE IZZARD – još nije kasno da ga vidite na djelu –

Izuzetno smo zadovoljni što je tijekom vikenda rasprodana i posljednja ulaznica za Eddiejev nastup u Lisinskom. Dokaz je to da stand up komedija na engleskom jeziku ima velik broj poklonika u Zagrebu.
Zbog velikog interesa sutra (srijeda, 20.3.) organizatori će u prodaju pustiti kontingent od dodatnih tridesetak ulaznica za nastup, i to po cijeni od 100 kuna. Ulaznice će se moći kupiti isključivo na blagajni Lisinskog, Trg S. Radića 4. Blagajna s radom počinje od 10 sati ujutro.Svi oni koji nisu na vrijeme osigurali svoje ulaznice imaju priliku Eddieja pogledati na jednom od predstojećih nastupa u Hrvatskoj: u petak, 22. ožujka u kazalištu Marina Držića u Dubrovniku ili u utorak, 26. ožujka u HNK Osijek. Ulaznice za ove nastupe možete potražiti na www.ulaznice.hr, a u Osijeku i na blagajni kazališta.

Napominjemo da Eddiejev nastup u Dubrovniku počinje nakon nogometnog susreta Hrvatska – Srbija.
Ako ste samosvjesni i vrckavi ostavite svoju „nevažnu polovicu“ doma da gleda nogomet ili dokažite da znate čemu služi snimalica.Vi svakako dođite gledati “najsmješnijeg čovjeka u poznatom dijelu svemira” (L.A. Times)!
“Moja se publika svugdje sastoji od bolje obaviještenih, obrazovanijih ljudi koji su spremni prihvatiti i razumjeti stvari koje se možda i razlikuju od onih kakve susreću svaki dan u vlastitom dvorištu. Takvi me jednako dobro razumiju gdje god nastupao i kojim god