NOVI SINGL I VIDEOSPOT – SARA RENAR „DJECA“

sara

 
Mlada zagrebačka kantautorica Sara Renar novim singlom „Djeca“ najavljuje istoimeni debitantski album koji će kroz desetak dana ugledati svjetlo music shopova. „Riječ je o istovremeno i optimističnoj i sjetnoj pjesmi o (ne)odrastanju koja podcrtava i tematski zaokružuje album“, otkrila nam je Sara.Premijera singla „Djeca“ zasigurno će se biti “bogatija” od drugih te će objediniti različite medije u gotovo isto vrijeme.  
Zanimljivo je da su za pjesmu „Djeca“ napravljena dva videospota, a izradu oba potpisuje produkcijski duo Kadar 22 (Marko Stanić i Denis Lepur). Službena verzija vedar je kolaž slika iz djetinjstva dok alternativna verzija razotkriva mračniju stranu pjesme, onu o surovoj realnosti koja nas sve dočeka na pragu zrelosti.

Sara je već svojim prethodnim singlovima („Bok“, „Trebam te“, „U velikom stilu“) osvojila eter te oduševljavala publiku brojnim live nastupima od kojih se svakako ističe koncert na međunarodnom festivalu Terraneo 2012. na Akustika Stage-u i nastup prije koncerta Zoran Predin Quartetta za Dan žena 2013. Zagrebačko predstavljanje novog albuma „Djeca“ i solistički koncert Sare Renar i benda bit će u četvrtak 4. travnja u 21 sat u malom pogonu Tvornice kulture. Napominjemo da je ulaz na koncert slobodan!