Predstavljamo Vam buduću zvijezdu – INO PEZER

pezer

Ino Pezer, nasmijani, talentirani i zgodni dečko iz Splita  kreće u glazbeni pohod na nacionalnu i regionalnu glazbenu scenu. Neodoljivog glasa i stasa i urođenog splitskog šarma, ne sumnjamo u njegov uspjeh.On se zove Ino Pezer, rođen je u mjesecu ljubavi, 17.veljače,  godine 1999., u ” najlipšem gradu na svitu” u Splitu, zaljubljen je u glazbu i ples, a svojim prvim singlom tvrdi kako je “Pravi za tebe”. Mi smo sigurni kako je Ino  pravi glazbeni dar za tebe, i mene i za sve nas.Glazbom se bavi od kada je progovorio i istodobno propjevao čini nam se . Mama Anđela i tata Željko upisali su ga u glazbeni vrtić već s 3 godine i Ino od tada pjeva i pleše.


Pjevao je u dječjem zboru Srdelice u Splitu, a paralelno nastupa i u dramskom kazalištu mladih. Od 2010. pjevanje vježba  s profesoricom Teanom Kovačević i uključen je u glazbeni projekt Music talents.
Na Dječjem splitskom festivalu Ino je već dobro poznata faca, nastupio je na festivalu 2010., 2011. i 2012.godine. Već prvim nastupom izvan granica Lijepe naše osvojio je publiku i na nastupu na Linofestu u Sarajevu osvojio prvu nagradu žirija.Paralelno sa sudjelovanjima na festivalima, Ino nastupa s Music talentsom u okolici Splita, svira gitaru i s plesnom skupinom DNF vježba plesne korake pripremajući se za solo karijeru i pohod na glazbene ljestvice.Pred nama je rezultat dugogodišnjeg rada, truda, vježbe i talenta; predstavljamo Vam prvi singl i pripadajući video Ina Pezera : “Pravi za tebe”