Luka Nižetić snima spot za ljetnu pjesmu “Vječno”

luka1

 

Kako je i sam već spomenuo neplanirano pred ljeto Luka Nižetić predstavio je svoj novi singl, pjesmu ‘Vječno’ koja se ne nalazi na njegovom aktualnom četvrtom studijskom albumu ‘Kad zasvira…’.
„Pjesma je slučajno došla do mene, svidjela mi se odmah i bez previše razmišljanja sam je uzeo budući mi je iskreno ponestalo bržih stvari, a znamo da su za ljeto  takve pjesme najidealnije i jednostavno se nameću. Mislim da smo na kraju dobili ritmično začinjenu pjesmu koja nastavlja istim putem kao i prošlogodišnji  hit naslov ‘Jugo’ dodaje mladi splitski glazbenik.

 

Pjesmu potpisuje Vladimir Kirin dok iza produkcije stoji Zvonimir Dusper Dus.Pod redateljskom palicom Mare Milin ovog utorka, 11. lipnja u 14h  u samome centru grada Zagreba, točnije u parku Zrinjevac, snimat će se i video broj, a o svemu svestrana umjetnica govori:„Kad razmišljam o vizualnom stilu ove pjesme, stalno idem za refrenom:  ‘Nećemo živjeti vječno, zato budimo ono što jesmo’ te melodijom koja ulazi u uho na prvo slušanje.  Radi se o brzoj, strasnoj pjesmi sa snažnom porukom koja se krije iza vrlo čestih, “pitkih” riječi. Sugestija toga da su najbolje stvari u životu besplatne i naoko prejednostavne. Koliko gurua zdravog života, života uopće, savjetuje da postoji jedino sadašnji trenutak? I da je prošlost prošla, otišla, a budućnost ne postoji? Odgovor je: svi. Ova pjesma sugerira upravo to“