ZARAZNIM LJETNIM SINGLOM STUDIO FRENDO S LUKOM BARBIĆEM (TBF) VRAĆAJU NAS U BUDUĆNOST

Studio Frendo, jedan od najduhovitijih i nalucidnijih hrvatskih bendova, napisao je sigurni ljetni hit. Zarazna pop pjesma “Pipi” napisana je prošle godine kao reakcija na činjenicu da se piće njihovog djetinjstva i mladosti prestalo proizvoditi (kao nažalost i mnogobrojne druge stvari u gradu pod Marjanom).Pjesma “Pipi” progovora o gaziranom stanju uma, a gostovanje Luke Barbića iz The Beat Fleeta i Phlaggme iz splitske grupe Cha Jah Ton naglašava mediteranski zvuk i daje pjesmi dodatnu dozu humora.

Radnja pjesme se odvija u malenom gradiću gdje se glavni lik Luka B. snagom volje vraća u prošlost i to baš na dan snimanja kultne reklame za Pipi. Po uzoru na Michael J. Foxa iz Povratka u budućnost I i II, Luka B. pokušava izbjeći susret sa samim sobom kada je imao dvije godine, no kada vidi svoga prijatelja da leti nad Skalicama u zlatnoj espadrili shvaća da nije sam…
 S ovom pjesmom Studio Frendo nastupit će na ovogodišnjem Splitskom festivalu gdje će je i premijerno izvesti, a uskoro na CMC-u možete očekivati i spot koji će vjerno dočarati atmosferu pjesme.