Gotovo rasprodana sjedeća mjesta za Massimov koncert u Puli!

Ulaznice za sjedeća mjesta za koncert Massima u pulskom Amfiteatru 17. kolovoza su gotovo rasprodane! Massimo će na koncertu u Areni u pratnji brojnih vrhunskih glazbenika, njih ukupno 17, u više od dva sata koncerta otpjevati brojne sjajne pjesme iz 30-godišnje karijere i one s aktualnog albuma “Dodirni me slučajno” koji mu je donio 4 Porina. Na pozornici Arene pridružit će mu se i neki dragi prijatelji-gosti, od kojih smo dosad najavili Vladu Kreslina, za kojeg Massimo kaže da je apsolutna legenda i Ninu Badrić, za koju ističe da mu je fantastična i glazbeno uzbudljiva.

“Na koncert u Areni gledam kao na zatvaranje jednog kruga, prešao sam 50-u, rođen sam u Puli i sad se opet vraćam Puli. Dugo sam odolijevao velikim koncertima, govorim o prostorima koji imaju predznak ‘Arena’. Takav koncert je iznimno velika odgovornost, ima jako puno glazbenika o kojima treba brinuti, velika je to logistička avantura, 50-ak ljudi će raditi na koncertu”, kazao je danas Massimo u razgovoru za Radio Pulu.
Djeca do 12 godina starosti imaju pravo na besplatan ulaz na koncert, ukoliko su u pratnji roditelja ili druge punoljetne osobe.