Nemate ulaznicu za Dylana Morana u Lisinskom!?! (Otputujte u Ljubljanu…)

 
Dragi ljubitelji komedije,organizatorima nastupa Dylana Morana u Zagrebu – programu “London Calling”, agenciji Mick Perin Worldwide i koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog – izuzetno je drago objaviti da ulaznica za nastup Dylana Morana više nema.Više od mjesec dana prije planiranih nastupa u maloj dvorani Lisinskog – 4. i 5. listopada – rasprodane su sve ulaznice čime se još jednom dokazalo da Hrvatska ima puno ljubitelja vrhunskog humora.Činjenicu koju ćemo također podcrtati je da nastup vrsnog stand up komičara, pisca, glumca i producenta Dylana Morana nije prvi takve vrste. Već tri godine London Calling Club publici u Hrvatskoj, u okviru svog redovnog programa, dočarava tipičnu atmosferu londonskih komičarskih klubova. Do sada se u programu pojavilo preko sedamdeset komičara koji nastupaju na londonskoj profesionalnoj sceni. Publika u Zagrebu, Čakovcu, Rijeci, Varaždinu, Sisku i  Osijeku  uživala je u nastupima Britanaca, Kanađana, Novozelanđana, Australaca, Južnoafrikanaca….

Gostovanja u programu London Callinga su vrlo popularna među komičarima sa londonske scene, tako da nije trebalo dugo čekati da se sa samostalnim turnejama pojave i vrhunske zvijezde svjetskog stand up-a… U ožujku je Eddie Izzard nastupio pred Zagrepčanima u rasprodanoj velikoj dvorani Lisinski, a posjetio je i Dubrovnik i Osijek. U listopadu nam stiže Dylan Moran.Vratimo se na trenutak samom Dylanu i pitanju koje vjerujemo muči neke ljubitelje stand up komedije: “Kako pogledati Dylana Morana, bez ulaznice?”Ukoliko ste spremni za putovanje, možete potegnuti do Beograda. Dylana možete pogledati na festivalu StandupFest, koji se održava 6. listopada u Domu omladine (više na http://standup.rs/standup-fest/standupfest-2013-antiapatija-2/#more-3447). Problem je samo to što je i taj nastup rasprodan (vidi: http://www.dylanmoran.com/wandering/).Od bližih destinacija preostaje vam jedino nastup u Ljubljani 7. listopada u Cankarjevom domu. Program “London Calling” taj nastup organizira u suradnji s komičarom Tinom Vodopivcem, kojeg je zagrebačka publika imala prilike upoznati na nastupu Eddieja Izzarda. Mislimo da nema potrebe da vam naglašavamo da ne postoji veliki kontingent ulaznica niti za taj nastup, pa preporučamo da ne odugovlačite. U ovom slučaju: Brzina je vrlina!
Ako još uvijek radije gledate Youtube klipove na internetu nego odlazite na stand up nastupe možemo vam samo obećati da ćemo i dalje nastaviti s organizacijom vrhunske međunarodne komedije. Nadamo se da ćemo u okviru tih napora uskoro imati priliku ponoviti nastup Dylana Morana, kao i Eddieja Izzarda, a potrudit ćemo se dovesti i neke nove ljude koji će Vas znati odvući od kompjutera i nasmijati do suza.