SILENTE sviraju u Šibeniku

silente2

Oni zvuče drugačije, svježe, originalno, ne možete reći da vas način interpretacije asocira na neki drugi bend, oni su zaista svoji. Riječ je o dubrovačkom bendu SILENTE koji je ove godine ostavio pečat na glazbenoj sceni s čak dvije pjesme. U kratkom roku postigli su zavidan uspjeh singlom „Terca na tišinu“ koji broji gotovo 450.000 pregledan na Youtubeu, te aktualnim singlom „Još jednom“.Energičan višečlani bend predvode braća Karamehmedović – Sanin i Tibor – koji potpisuju tekst i glazbu. A osim njih u postavi benda su Doris Kosović (vokal), Lorena Milina (violina i vokal), Ana Vlainić (violina i vokal), Šimun Končić (klavijature) te Ivuša Gojan (bubnjevi).

Uz potporu našeg istaknutog glazbenika i producenta – Nikše Bratoša – grupa Silente u narednih će mjesec dana objaviti i debitantski album „Lovac na čudesa“ (Aquarius Records / IDM music). A prije nego objave album potrudili su se svojom glazbom „zaraziti“  publiku. Ovo ljeto koncertno su bili aktivni pa su tako u Dubrovniku nastupali kao predgrupa Zdravku Čoliću, zatvorili su Music festival u parku Orsula, a sada su se odlučili predstaviti i u Šibeniku. U prostoru kluba Inside, u subotu 5.10.2013. očekuje vas dobar provod uz Silente, kojima će se pridružiti i sugrađani iz dubrovačke grupe Atlantida!
Ne propustite, jer tko zna na koji će ih kraj Lijepe naše odnijeti sljedeći koncert u nizu…Veliki utjecaj na karijeru grupe Silente ima redatelj i glumac – Dejan Aćimović – koji se pobrinuo da dosad objavljeni videospotovi budu izuzetno vizualno atraktivni.