Ivo Gamulin Gianni i prijatelji digli Lisinski na noge!

gamilin-1

 
Tradicionalni božićni koncert Ive Gamulina Giannija i prijatelja održan je u prepunoj koncertnoj dvorani „Vatroslav Lisinski“, a dvosatna glazbena uvertira u badnji dan pretvorila se u pravi spektakl. Uz gostovanje sjajne Pastore Soler, Vande Winter i Maje Blagdan, Gianni je publici priredio glazbeno putvanje za pamćenje, s brojnim dirljivim izvedbama božićnih pjesama ali i popularnih evergreena, a koncertna je atmosfera u konačnici digla pubiku na noge i rasplesala Lisinski.

Koncert je započeo izvedbom pjesme Amazing Grace, Gianni je pjevao i svoje hitove „Ja vjerujem“, aktualni singl „Pomoli se“, a nisu izostali ni međunarodni hitovi  „Can’t Help Falling In Love“, “Nella Fantasia” i drugi. Publiku su posebno oduševili dueti Ive Gamulina Giannija i Pastore Soler „Amigos Para Siempre“ i „Vilo moja“, a briljirali su i zborovi Mozartine pod vodstvom Ive Majcenić, te također i Papandopuline, Schubertine i Bachovine.
Koncert „Ivo Gamulin Gianni & prijatelji“  pohodili su i brojni uzvanici – Jadranka Kosor, Špiro Guberina, Lada Kajfež sa suprugom Milanom Krekovićem, Anita Malenica, Tončica Čeljuska, Mina Petra i mnogi drugi.