Akcija LAČNI FRANZ – 2 ulaznice za koncert + 1 knjiga – u Aquarius Music Shopovima

Od jučer pa do 26. studenog u Aquarius Music Shopovima u Zagrebu traje akcija u kojoj za dvije kupljene ulaznice za koncert grupe LAČNI FRANZ na poklon dobivate knjigu Zorana Predina „Druga žena u haremu“. Za početak velikog povratka na glazbenu scenu, Lačni Franz objavio je singl/videospot ‘Jebiveter Junior’. Ova energična balada na osebujan, crnohumorni način pjeva o uvijek popularnom konformizmu i na najbolji način povezuje stara i nova vremena. Lačni Franz je ponovo mlad. Zagreb će se u njihovu snagu imati priliku uvjeriti na koncertu u Tvornici kulture, 20. prosinca.


Hrvatsko izdanje knjige „Druga žena u haremu“, za razliku od slovenskog, ekskluzivno donosi i Priču o Lačnom Franzu iz koje izdvajamo:
„Naš drugi nastup u karijeri bio je u Zagrebu. Tada smo i u Mariboru čitali Polet, zagrebačke novine koje su osamdesetih bile apsolutni vrh tadašnjeg tiska u Jugoslaviji. U njemu smo pročitali da u Savskoj, u starom Studentskom centru, priređuju koncerte. Nazvali smo organizatore i dogovorili se. Iz Maribora, iz kombiniranog urbano-ruralnog sadržaja, došli smo u izrazito urbani okoliš kakav je Zagreb bio tada i uvijek jest. Građanski Zagreb nas je potpuno očarao. Zaljubili smo se u taj grad. Tamo su nas odmah razumjeli, odmah prihvatili, otvorili vrata i ta ljubav sa Zagrebom još uvijek traje…“.