GRUPA BUĐENJE PREDSTAVILA NOVU PJESMU I NAJAVLJUJE KONCERT

budenje

“Nije to ljubav, to je novi singl”, poručuju dečki iz grupe Buđenje uoči objavljivanja nove pjesme “Nije to ljubav” i velikog koncerta u zagrebačkoj Tvornici, 14. studenog. Kao i uvijek, za glazbu i tekst zaslužni su Darko Bakić i Igor Ivanović, a s novim se singlom Buđenje još uvijek drži europskog mainstream pop zvuka kakvog njeguje već godinama.”Otkad smo čuli sirovi miks pjesme, još uvijek nas drži adrenalin. Igor je zaista vrhunski isproducirao pjesmu kojoj smo posvetili nekoliko mjeseci rada, nadosnimavajući vokale i gitare nekad i do ranih jutarnjih sati. Radili smo je sebi za gušt, odvažili smo se i na neka glazbena rješenja kakva se inače rijetko čuju na domaćim radijskim postajama. Svi smo na kraju zadovoljni s finalnim proizvodom, vjerujem da će svidjeti i široj publici. Za glazbene gurmane sam siguran!”, izjavljuje Darko Bakić, frontman grupe te dodaje kako je inspiraciju za pjesmu pronašao nakon razgovora s jednim bliskim prijateljem koji se našao u ljubavnim problemima.

Pjesmu je producirao Igor Ivanović, a osim Darka i Igora, svoj doprinos dali su i Vedran Baotić (gitara), Josip Radić (bas) i Marko Duvnjak (bubnjevi). Isti će se sastav naći i na pozornici Tvornice u petak, 14. studenog, kada će, osim posljednjih hit singlova, izvesti i cjelokupan presjek diskografije benda iza kojeg je više od desetljeća rada. “Imamo tu sreću što našu glazbu i ono o čemu pjevamo mogu prepoznati i mladi koji se tek zaljubljuju, ali i oni stariji koji iza sebe imaju već poneki ljubavni stečaj. No, sve ih podjednako pozivamo u Tvornicu!”, zaključuju iz benda i za petak najavljuju nekoliko glazbenih gostovanja svojih prijatelja i kolega.
Ulaznice su dostupne po cijeni od 40,00 kn u pretprodaji i 60,00 kn na dan koncerta, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Tvornice ili putem online sustava Entrio.