Pogledajte novi videospot Tonyja Cetinskog za pjesmu ‘Krik’

tony

Najizvođeniji hrvatski pjevač, jedan od najpopularnijih izvođača regije Tony Cetinski predstavlja svoj novi singl ‘Krik’.  Pjesma govori o jakom, ponosnom muškarcu koji je zbog svojih grešaka izgubio istinsku ljubav i na što je sve spreman da bi se ‘ona’ vratila i ponovo mu povjerovala. Krik je bolniji i jači od bilo koje suze, pa i muške.Paralelno sa singlom publici je predstavljen video snimam na kazališnoj pozornici, a glavni glumci u spotu su članovi Tonyjevog benda:Alen Svetopetrić, Alen Spada, Dinko Janković, Djordija Palić, Marko Lazarić i Marko Vojvodić.

‘Bend je moja druga obitelj pa sam ih odlučio predstaviti široj javnosti ‘, izjavio je Tony te dodao:  ‘Aleksandra Milutinović na novom albumu koji pripremamo ima za sada četiri nove skladbe. Jedna od njih je upravo novi singl KRIK.
Režiju videospota potpisuju Dubravka i Tony Cetinski.
Autorica glazbe i teksta Aleksandra Milutinović uoči premijere pjesme ‘Krik’ izjavila je:’Drago mi je da mi je Tony poklonio povjerenje i da nastavljamo uspješnu suradnju koja je započela na njegovom albumu ‘Opet si pobijedila’ sa singlom ‘Zar malo to je’. Inspiraciju za svoj rad nalazim u vječnoj temi – ljubavi i nije važno da li se dogodila meni ili mojim priajteljima, ljubav je uvijek odličan materijal za stihove. Ne sumnjam da će uz Tonyjevu energiju i vokal pjesma doprijeti do ljudi, da će nositi publiku i na koncertima zvučati sjajno.’