Predstavljanje nominiranih za Teatar.hr Nagrade publike

teatar
 

3. studenoga u 11 sati u foyeru Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu  objaviti će se nominirani za Teatar.hr Nagrade Publike u sezoni 2013/2014.
Gotovo 170 domaćih premijernih produkcija u protekloj sezoni, svi njihovi autori protagonisti, ali i brojni regionalni festivali, bili su u konkurenciji za nominacije jedine regionalne nagrade za izvedbene umjetnosti o kojoj odlučuje isključivo – publika.Tko će pak biti dobitnici trećih po redu Teatar.hr Nagrada Publike odlučit će i opet – publika, u drugom krugu on-line glasanja koji započinje 3. studenoga točno u 12 sati i traje do 20.studenoga u isto vrijeme.
 
Dodjela nagrada na kojoj će nastupiti vodeća imena domaće glazbene i kazališne scene, i ove će se godine zbiti u zagrebačkoj Tvornici kulture, 21. studenoga, a prethodit će joj niz posebnih promotivnih događanja kojima će najstariji neovisni portal u kulturi na hrvatskom jeziku, Teatar.hr, proslaviti 15 godina postojanja i u partnerstvu s produkcijskom kućom Fakat naznačiti obrise budućih, festivalskih događanja, koja će dodjelu pratiti.