SPASITE SE UZ „PLAN 22“ LUKE VIDOVIĆA!

 

luka

Nakon nekoliko mjeseci intenzivnih stand up nastupa diljem Hrvatske i vođen geslom „Samo nas iluzija i smijeh spasiti mogu”, poznati hrvatski iluzionist Luka Vidović osmislio je akcijski plan koji će našu zemljicu „izvući“ iz depresije, besperspektivnosti i nelikvidnosti, a predstavit će ga u predstavi „PLAN 22“ 28. studenog u 20:30 u Studiju Smijeha! U prodaju je pušteno samo 100 ulaznica, ostatak je poslan u Remetinec.


Iako u zadnje vrijeme niže uspjehe s dječjom predstavom „Čiribu Čiriba i vesela zanimanja“, Luka paralelno radi i na zabavi za odrasle. Nakon predstave „Što je muškarac bez trikova“ koja je premijerno bila izvedena u Špičkovini, ovom prilikom predstavlja još jedan  autorski projekt s premijerom u Zagrebu – „Plan 22“. Predstava je comedy magic show, kojim je Luka uspješno povezao stand up i odlične iluzionističke trikove.
Pretpremijera predstave održala se 31.10. i bila je rasprodana, nakon čega je pozvan u Samobor, Križevce, Koprivnicu, Donju Stubicu i u Jasku.
Nakon zagrebačke premijere Luka Vidović planira još niz nastupa jer spas trebaju mnogi na području cijele Hrvatske i šire!
Gradovi koji će se spasiti među prvima su:  
14.11. – Klub Kulture – Križevci
20.11. – Kulturno Kreativni Centar Pixel – Koprivnica
26.11. – Plava Dvorana – Donja Stubica
27.11. – Kulturni centar – Jastrebarsko
Luka Vidović ističe:  „U doba sveopće financijske i gospodarske krize, nije sve tako crno, rekli bi slijepci! Na kraju tunela nazire se svjetlo koje će nas obasjati i donijeti blagostanje i sreću u naše živote – to je„Plan 22“!“

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 30 kuna i možete ih kupiti u Studiju Smijeha ili ih rezervirati na broj telefona 01 5588-980 / 095 5103 129  te putem maila ulaznice@studiosmijeha.hr.