Specijalna edicija za specijalnu priliku – THE FRAJLE “Meni trebaš ti”

 

frajle

Za četiri dame koje itekako znaju napraviti dobar show vjerujemo da ste čuli. One su The Frajle! Uz dvije akustične gitare djevojke pjevaju skladbe u rasponu od ruske, ciganske do aktualnog pop-rocka.  Ponekad se čine kao kabaretska skupina, a svemu doprinosi upečatljiva kostimografija koja ih razlikuje od svih na glazbenoj sceni. Magičnu privlačnost s publikom osjetile su 2009. izvodeći obrade poznatih pjesama, ali nedugo poslije okrenule su se izvođenju vlastitog repertoara. Do sada objavile su čak dva izdanja CD “Naš prvi album sa putovanja” i EP “A strana ljubavi”.


Udruga žena oboljelih i liječenih od raka, njihovih obitelji i prijatelja „SVE za NJU“ osnovana je 2008. godine  kao  dobrovoljna, humanitarna, nevladina i neprofitna organizacija, sa ciljem pružanja  infomacijske, psihološke i logističke pomoći  ženama oboljelima od raka, kao i njihovim obiteljima. Do sada ova udruga nebrojeno je puta educirala žene, organizirala tribine, simpozije, humanitarne akcije…
The Frajle, odnosno četiri dame – Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča – nisu mogle odoljeti pozivu da pomognu ovu humanitarnu akciju, a najbolji način da pomognu je kroz glazbu, vodeći Vas u svoj šaren, pozitivan i radostan svijet!
Oba, prethodno objavljena izdanja, The Frajli sada su objedinjena  na CD-u “Meni trebaš ti”.  
Potražite ga  isključivo u dm-u od  srijeda 5.11.!
Kupnjom CD-a osobno donirate 20 kn i pomažete rad udruge
“SVE za NJU”.