Ususret izlaska albuma One Direction “Four” – posebna akcija i 1D Happy Hour uz teen zvijezdu Endija

slika
Povodom izlaska albuma One Direction „Four“ (17.11.) Menart, magazin OK i Croatia Records uz podršku CMC TV, organizira posebnu akciju za fanove One Directiona.Svi oni koji od 17. 11 do 21.11 (do 15:00 sati) napišu pismo i dokažu da su najfan One Directiona te pismo zajedno s kuponom iz magazina OK i računom kupljenog CD-a „Four“ ubace u posebnu kutiju na blagajni Croatia Recordsa, Bogovićeva 5, 10 000 Zagreb, ulaze u izbor za najfana One Directiona i posebne darove.Svi koji dođu na event, imat će također priliku slikati se u naslovnici OK-a, uživati u glazbi 1D, dok će prvih dvadeset dobiti i novi OK koji će tek dva dana kasnije biti moguće kupiti na kioscima.Petero najfanova proglasit će u subotu 22.11. najveća hrvatska teen zvijezda Endi u sklopu 1D Happy Hour eventa, od 11:00 do 12:00 sati u CD shopu Croatia Records, Bogovićeva 5, Zagreb.

– Divim se i poštujem uspjeh koji su postigli i jako se veselim njihovu 4. albumu. Ponosan sam što i moj album prvijenac izlazi usporedno s njihovim. Često na svojim koncertima otpjevam “Little Things”, “What Makes You Beautiful” ili “Best Song Ever”. Publika uvijek sjajno reagira, a vjerujem da će se taj moderan zvuk teen pop rocka čuti i na mojim novim pjesmama. Imam baš jednu pjesmu koju bih volio otpjevati, primjerice, prije njihovog koncerta u Zagrebu jednog dana, hehe, no to ćemo ostaviti fanovima da otkriju kad nabave moj prvi CD! – rekao je Endi.
Endi je imao priliku biti na jednom od najtraženijih koncerata prošle godine, One Directionu u Milanu:
– ‘Svoje sam ulaznice za koncert 1D u Milanu dobio kao poklon agencije SVIKONCERTI.EU. Bilo je to prilikom izlaska mog singla „Hajde da ludujemo“. Bio sam oduševljen i jedva čekao da završi školska godina pa da i to proslavim koncertom u Milanu. Ugođaj na San Siru bio je stvarno fantastičan! Sto tisuća ljudi i to dva dana zaredom, što se ne događa često. Bio sam oduševljen svjetskom produkcijom koju ne viđam svaki dan, a dečki su bili sjajni – koncert za pamćenje“ prisjetio se Endi kojem se pjevački ipak najviše sviđa Zayn.
Album „Four“ je nasljednik uspješnog albuma „Midnight Memories“ iz 2013. Novi „Four“ je po broju prednarudžbi već #1 u čak 67 zemalja. Album uključuje hit „Steal My Girl“ za koji je spot na YouTubeu pogledan više od 26 milijuna puta, a u njemu se pojavljuje i slavni glumac Danny DeVito. Tu je i „Fireproof“ koji je brojem downloada u 24 sata oborio rekord te „Ready To Run“. Vratio se i Ed Sheeran koji je s dečkima radio na hitu „Little Things“. Ovoga puta je s Oliverom Frankom napisao pjesmu „18“. One Direction su do sada prodali preko 46 milijuna albuma.