ENDI predstavio svoj prvi album

 

endi

Ove subote mladi pjevač Endi, uz nevjerojatnu podršku prijatelja, kolega, rodbine i fanova predstavio je svoj album prvijenac „Da se mene pita“. Endiju su osim vjernih fanova podršku iz publike dali Jacques Houdek, vokalni supervizor albuma s kojim ga osim istog managera veže i veliko prijateljstvo, urednik i radijski voditelj Dalibor Petko te Bojan Šalamon-Shalla iz grupe Connect.Osim iznimnog Endijevog nastupa, ovu nespecifičnu koncertnu promociju albuma obilježila je i vrhunska produkcija zbog koje se kino dvorana u CineStar Arena IMAX-u ovog subotnjeg prijepodneva pretvorila u pravi mali disco, a fanovi su jedva dočekali ustati na noge i zaplesati na svima dobro znane hitove ‘Atom’, Hajde da ludujemo, Sve je ok!  koji na Youtubeu broje višemilijunske preglede, te njegov aktualni singl „Volim ovaj Božić“ čiji je spot na velikom platnu i prikazan na samom kraju promocije.

U sat vremena publika je imala mogućnost prisjetiti se samih početaka Endijeve karijere, ponovo čuti neke od njegovih prvih pjesama i pogledati neke prijašnje, jednako drage spotove, ali uživati i u novim pjesmama s albuma „Da se mene pita“.Za odličan scenski nastup i plesnu koreografiju pobrinuli su se Atomic Dance Factory s kojima Endi uspješno surađuje od samih početaka.Nakon više od sat vremena pjevanja, plesanja i zahvaljivanja onima koji su naveliko pridonijeli razvoju Endijeve karijere i mukotrpno radili na albumu, uslijedilo je potpisivanje CD-a i druženje s publikom. Mladi Endi ponosno se fotografirao i dijelio autograme svim fanovima koji su nestrpljivo stajali u redu da prvi čestitaju svom omiljenom izvođaču.
„Presretan sam što se napokon ostvario moj veliki san. Da se mene pitalo prije dvije godine, ne bih niti pomišljao da ću danas u ruci držati svoj album s deset pjesama. Super mi je što ću na ovaj način moći dijeliti svoju glazbu sa svojim fanovima i mislim da će biti oduševljeni jer ih unutar cd-a očekuju mnoga iznenađenja. Moja prva promocija u životu ostat će mi u najljepšem sjećanju. Drago mi je što sam mogao prezentirati svoj rad ispred svojih suradnika i najvjernijih fanova“ – vidno uzbuđen nakon promocije rekao je EndiAlbum „Da se mene pita“ pomalo je nesvakidašnje izdanje jer dolazi u CD kutiji koja može poslužiti kao stolni stalak s mogućnošću promjene covera. Unutar CDa je osim Endijevih fotografija i raspored sati, kalendar te neke zanimljivosti o Endiju, a sve to na lijepom sjajnom papiru.„Ponosan sam što smo uspjeli proizvesti ovako kvalitetan i moderan tinejdžerski album. Nadam se da će svi fanovi biti zadovoljni i dalje slušati Endija, te uživati u novim pjesmama“ – ponosno je nakon promocije izjavio njegov manager Mihovil Bek.