2CELLOS ZA ČETVRTI ROĐENDAN DOBILI SVOJ DAN U JAPANU

 

2CELLOS su  na njihov četvrti rođendan u Japanu dobili svoj dan. 20. siječanj proglašen je 2CELLOS Danom. To je bila savršena prilika da se Luka i Stjepan ludo provedu sa svojim obožavateljima. Naime, na današnji dan prije četiri godine, 20.01.2011, 2CELLOS su na YouTubeu objavili spot za Smooth Criminal koju u originalu izvodi Michael Jackson. Ubrzo nakon objave, osvojili su milijune obožavatelja i krenula je svjetska karijera koja traje već četiri godine i ide samo uzlaznom putanjom. Japanska publika ih je zavoljela jako brzo.

 
 20.1. je službeno proglašen 2CELLOS Danom u Japanu, dobili smo i certifikat! Proslavili smo to na Tokyo Toweru zajedno s našim fanovima i hrpom japanskih medija! Sutra izlazi naš novi album “Celloverse” u Japanu. Ove četiri godine su bile totalna ludnica, ali sve je to tek priprema za ono pravo ludilo koje tek slijedi! – poručuju oduševljeni slavljenici iz Japana!Primjerci novog albuma “Celloverse” i to posebno izdanje za japansko tržište  već su objavljeni , dok će u ostatku svijeta novi album izići 27. siječnja.
Novi album je najavljen sjajnim hitom i spotom  “Wake Me Up – Avicii” !
Jedan je talijanski web portal objavio osvrt na koncertnu godinu u Italiji i među deset koncerata koje će pamtiti, uvrstili su 2CELLOS te im uz hvalospjeve dodijelili “zlatnu medalju za 2014”.
http://messaggeroveneto.gelocal.it/tempo-libero/2014/12/28/news/musica-1.10569945?ref=search