NOVI SPOT, ALBUM “JEDAN DAN LJUBAVI” I KONCERT ZA VALENTINOVO

 

massimo

Kada smo pričali o konceptu spota, Massimo mi je spomenuo da od Oliverove ‘Cesarice’ iz 1993. nitko nije koristio lajtmotiv konja u glazbenom spotu, istoga trenutka kliknula nam je ideja da napravimo pomalo snen i bajkovit spot, estetski besprijekoran koji bi koristio svu vizualnu raskoš ovih plemenitih životinja. Posao nije bio lak, snimali smo po zaista hladnom vremenu, s gomilom tehnike koju je sa svakom izmjenom prostora trebalo precizno pripremati. Massimo, Snježana i band bili su fantastični suradnici, puni ideja i sugestija, entuzijastični i neumorni. Hvala im što su stoički podnijeli snimanje koje se proteglo u noć pod vrlo niskim temperaturama,“ izjavio je redatelj Andrej Korovljev.

Spot je sniman krajem prosinca u Konjičkom klubu Trajbar Team u  Zaprešiću,  pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva. Bajkovita šumska lokacija u Zaprešiću za trenutak je udahnula život Massimovoj potrazi za djevojkom na konju. Da li je ona stvarna ili samo prikazanje? Gospođica Snježana Beljan jašući na šampionskom konju Alando postala je ta neuhvatljiva dama. Za potrebe snimanja Massimo se premišljao o tome da se popne na pleća tih plemenitih grla: “Gledajući ove riđane i vrance, kako predano slušaju svaku komandu svojih vlasnika, jasno da sam osjetio želju da i sam probam uzjahati. Ali kako smo svi svjedočili padu trenera s jedne nestašne arapske kobile ipak sam odlučio ne riskirati. Ipak sam pri kraju rada na novom albumu, i u pripremama za koncertnu turneju, pa mi se činilo neozbiljnim riskirati neku ozljedu. Zadovoljio sam se uživanjem u društvu tih otmjenih životinja.”
Novi  Massimov studijski album “Jedan dan ljubavi” od 26.1. u prodaji! Uključuje pjesme “Suze nam stale na put” i “Ispod nekog drugog neba”.
Youtube link: https://www.youtube.com/watch?v=A6H2xeROXWg 
Dailymotion link: http://www.dailymotion.com/video/x2eru5f_massimo-ispod-nekog-drugog-neba_music
Ulaznice za tradicionalni valentinovski koncert 14.2. u zagrebačkom Domu spotova potražite na linku: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/massimo-zagreb-dom-sportova-336051/event.html